Klasični gramofon z Bluetooth povezavo SONY PS-LX310BT

Koda:PSLX310BT.CEL

Zaloga : DA

199,90 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Originalni zvok vinilk. Nova brezžična svoboda. - Odkrijte brezčasno doživetje ob poslušanju vinilk s preprostimi kontrolniki in novo stabilno povezljivostjo BLUETOOTH®. Gramofon PS-LX310BT ponuja čist in naraven zvok najljubše LP-plošče, ki ste jo povlekli iz arhiva, ali pa nove osupljive izdaje, ki jo želite predstaviti družini.

Vinilka unplugged - Zdaj lahko poslušate glasbo iz svoje zbirke vinilk z vsemi prednostmi brezžične tehnologije. Najljubše skladbe lahko poslušate z brezžičnimi zvočniki ali slušalkami tako, da jih povežete s tehnologijo BLUETOOTH® .

Zavrtite ploščo, takoj - Preprosto povežite naprave BLUETOOTH® in se prepustite poslušanju brez žic ali pa prek vgrajenega izhoda povežite napravo neposredno s svojim zvočnim sistemom. Priprava gramofona je hitra in enostavna, zato glasbo lahko predvajate tako, ne glede na to, kaj ste izbrali.

Enokoračno samodejno predvajanje - S funkcijo za popolnoma avtomatizirano predvajanje v enem koraku gramofon samodejno spusti gramofonsko ročko, poišče režo in začne predvajati glasbo iz naprave, seznanjene s tehnologijo BLUETOOTH®. Ko se skladba konča, vam ni treba narediti ničesar, saj se gramofonska ročka samodejno vrne na svoje mesto.

Privoščite si vrhunsko glasbo - Želite kar največ od svoje vinilke? Prilagodite stikalo za ojačitev zvoku plošče in prisluhnite glasbi, ko ste do največje možne mere odstranili popačenje.

Nova gramofonska ročka za vrhunski zvok - Z gramofonsko ročko z novo ravno zasnovo iz trpežnega aluminija je sledljivost boljša, zato je predvajanje stabilno, zvok bogat ter čist, nizki toni pa mogočni.

Debela protiprašna zaščita za predvajanje s popolno višino tona - Debelejša protiprašna zaščita zaduši akustični tlak v zvočnikih, zagotavlja več stabilnosti in manj popačenj. To lahko tudi odstranite in poslušate glasbo po svoji meri.

Aluminijasta plošča za stabilno premikanje - Gramofon je opremljen z mehanizmom jermenskega pogona in s ploščo iz aluminijaste zlitine. Plošča je robustna, vendar lahka, zato je med vrtenjem stabilna, zvok glasbe pa čistejši.

Čudovit videz, vrhunski zvok - Minimalistična zasnova gramofona se s svojo elegantno površino, ki je prijetna na dotik, brezhibno zlije s prostorom in postane njegov osrednji del, ne glede na to, ali v glasbi uživate v samoti spalnice ali pa ga postavite v bolj živahno dnevno sobo.

Prilagodi se vašim željam - Želite zavrteti klasičen singel? Lepo skrit v reži pod ohišjem gramofona je adapter za 45 vrt./min.

Več na strani proizvajalca