Objektiv serije A SONY SAL-1635Z2

Koda:SAL1635Z2.SYX

Zaloga : Prosimo pokličite

2.999,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Kakovost, ki razkriva vse podrobnosti - Natančna optična zasnova s tremi asferičnimi elementi, elementom Super ED (Extra-low Dispersion) in steklenim elementom ED zagotavlja vrhunsko ločljivost in kontrast objektiva. Osnovna optična zasnova je enaka kot pri originalni različici in zagotavlja vrhunske širokokotne posnetke z najmanj popačenja.

Asferični elementi izboljšajo zmogljivost - Izdelava asferičnih elementov objektiva je precej zahtevnejša od izdelave enostavnih sferičnih elementov, vendar če so zasnovani pravilno, lahko močno zmanjšajo številna optična odstopanja. Ta objektiv ima tri asferične elemente, ki omogočajo izjemno splošno optično zmogljivost.

Stekleni elementi Super ED in ED odpravljajo barvno odstopanje - Objektiv ima element Super ED (Extra-low Dispersion) in stekleni element ED, ki močno zmanjšata barvno odstopanje, predvsem pri večjih goriščnih razdaljah. Steklo Super ED bolje odpravlja barvno odstopanje, predvsem pri večjih goriščnih razdaljah.

Svetel in hiter za vsestranske širokokotne posnetke - Stalna najširša zaslonka F2,8 po celotnem razponu širokokotnega objektiva z zoomom zagotavlja enakomerno osvetlitev pri vsaki goriščni razdalji in boljše fotografiranje pri šibki svetlobi. Med povečavo se vam ni treba ukvarjati z odstopanji pri osvetlitvi zaradi zaslonke in pri fotografiranju iz roke v zaprtih prostorih ali pri šibki osvetlitvi lahko snemate izjemne posnetke.

Motor SSM za tekoče in tiho ostrenje - Supersonični motor (SSM) je piezoelektrični pogonski sistem, ki z notranjim mehanizmom za ostrenje objektiva Vario-Sonnar T* 16–35 mm F2,8 ZA SSM II omogoča tekoče in tiho samodejno ostrenje brez vrtenja sprednjega elementa. Z visokim navorom pri nizki hitrosti vrtenja omogoča odzivno uporabo ter natančno postavitev.

Stikalo za način ostrenja in gumb za zaklep - Objektiv poleg splošno udobnega položaja in tekočega upravljanja odlikujeta tudi stikalo za način ostrenja in gumb za zaklep ostrenja na ohišju, ki omogočata vsestransko ostrenje in upravljanje.

Manj odsevov za kakovostnejšo sliko - Premaz ZEISS T* še učinkoviteje odpravlja bleščanje in še dodatno izboljša visoko kakovost slike.

Čudovita zameglitev ozadja - Krožna zaslonka z 9 lopaticami in najširša zaslonka F2,8 objektiva omogočata čudovito tekoče učinke zameglitve ozadja z naravnimi poudarki. Gladka zameglitev ozadja pri slikah skoraj tridimenzionalne globine lahko resnično poudari izostrene dele.

Odporno na prah in vlago - Nekatere najboljše fotografije so posnete v zahtevnih razmerah. Zasnova objektiva je odporna na prah in vlago, zato ga lahko zanesljivo uporabljate v zmerno vlažnih ali prašnih pogojih in zanesljivo posnamete vse odlične prizore.

Več na strani proizvajalca