Objektiv serije E SONY SEL-70200G

Koda:SEL70200G.AE

Zaloga : DA

1.569,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Objektiv G za vrhunsko upodabljanje - Vrhunska optika v kompaktnem in lahkem objektivu s stalno najširšo zaslonko F4 omogoča izjemno in ustvarjalno kakovost slike, po kateri slovijo objektivi G. Objektivi G so izdelani z natančnimi odstopanji in preizkušeni tako, da vsaka enota zagotovljeno izpolnjuje enake visoke standarde glede kakovosti slike in ustvarjalnega nadzora.

Optimalna ostrina in učinki zameglitve z enim objektivom - Natančni napredni asferični elementi (AA), steklo Super ED in plast Nano AR v napredni optični zasnovi zagotavljajo visoko ločljivost po celotni sliki in pri vseh goriščnih razdaljah. Krožna zaslonka z 9 lopaticami ustvarjalne zmogljivosti objektiva izboljša tako, da omogoča čudovite učinke zameglitve ozadja z naravnimi poudarki.

Lahka prenosna zasnova in tekoče upravljanje - Kompaktni in lahki objektiv z zoomom polnega formata serije E omogoča popolno mobilnost in dopolnjuje ohišja serije ?7. Prednost omogoča tudi notranje ostrenje, ki ohranja stalno dolžino objektiva za boljšo splošno uporabo. Vsi krmilniki, vključno s stikalom za zaklep ostrenja in omejevalnikom razpona ostrenja, so zasnovani za intuitivno upravljanje, zato se lahko povsem osredotočite na sliko.2

Vedno ostro in jasno - Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot odpravlja tresenje fotoaparata, ki pri fotografiranju iz roke lahko povzroči zamegljeno sliko. Ostre in jasne prizore v telefoto načinu in prizore v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi lahko snemate brez povišanja občutljivosti ISO in povečanja šuma.

Načini obračanja - Prvo stikalo za način stabilizatorja slike pri objektivu ? omogoča izbiro "načina obračanja", v katerem je optični stabilizator slike SteadyShot med obračanjem aktiven. To omogoča snemanje dinamičnih vodoravno obrnjenih posnetkov in učinkovito zmanjšuje zamegljenost zaradi tresenja na drugih oseh.

Stalna najširša zaslonka F4 - S stalno zaslonko F4 po celotnem razponu 70–200 mm lahko prizor povečujete in kadrirate brez spreminjanja nastavitev osvetlitve.

Dvojni linearni motor - Dva linearna motorja omogočata hitro in natančno ostrenje. Tiho in tekoče premikanje je odlično za snemanje filmov, hitrih akcijskih prizorov in v primeru, da se izostreni predmet hitro in pogosto spreminja. Uporaba skupine za notranje ostrenje namesto premikajočega sprednjega elementa objektiva zagotavlja kompaktno zasnovo, ki dobro deluje z dodatno opremo, kot so senčila objektivov in polarizacijske filtre.

Plast Nano AR - Premaz objektiva natančno prenaša svetlobo in zmanjšuje negativne učinke bleščanja, odsevanja in zamegljenosti. Posnetke tako odlikuje izboljšan kontrast, jasnost in splošna kakovost slike.

Krožna zaslonka z 9 lopaticami - Edinstvena krožna zasnova z 9 lopaticami zagotavlja, da je zaslonka skoraj popolnoma krožna, tudi če je bolj zaprta z dvema stopnjama. To omogoča bolj tekoče in naravnejše učinke zameglitve – vključno z umetniško zameglitvijo oziroma učinkom "bokeh" – in boljši nadzor nad globinsko ostrino.

Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih - Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Več na strani proizvajalca