Objektiv serije E SONY SEL-85F18 standard 85mm f1,8

Koda:SEL85F18.SYX

Zaloga : DA

659,00 €

Popust: Pokličite za vaš popust in zalogo

Blagovna znamka:Sony

Visoka ločljivost od roba do roba - Ta kompaktni objektiv, s katerim je enostavno ravnati, z ločljivostjo od roba do roba, zagotavlja odlično zmogljivost glavnega objektiva. Za učinkovito odpravljanje barvnega odstopanja natančna optična zasnova vključuje en stekleni element za izjemno nizko razpršitev (ED), sferično odstopanje pa je skrbno nadzorovano, da je splošna ostrina visoka, zameglitev ozadja pa, po potrebi, enakomerna.

Čudovita zameglitev ozadja izboljša portrete - Za doseganje najboljšega mogočega ravnovesja med ločljivostjo in enakomerno, naravno zameglitvijo ozadja, ki lahko pri mnogih različnih objektih poskrbi za popolno ozadje, je sferično odstopanje skrbno optimizirano, krožna zaslonka z 9 lopaticami pa prispeva k čudovitim poudarkom pri zameglitvi ozadja. Fotografi za fotografiranje ljudi in portretov največkrat izberejo 85 mm.

Mobilno in uporabno za aktivno snemanje - Kompaktna, lahka zasnova, ki se popolnoma ujema s serijo ?7, je odlična mešanica prenosnosti ter visoke kakovosti slike za portrete, dogodke in še mnogo drugega. Funkcije in napredna optična zasnova SEL85F18 prispevajo k občudovanja vredni zmogljivosti, zaradi svoje majhne teže 371 gramov (13,1 oz.) pa je odlična izbira za energično fotografiranje na poti.

Tih in natančen pogon za ostrenje - Za natančno pozicioniranje in tiho delovanje, ki sta pri filmih in fotografijah odlična, sistem sprožilnika dvojnega linearnega motorja poganja mehanizem objektiva za ostrenje brez hrupnih vmesnih zobnikov.

Kakovostna izdelava, vsestranske funkcije - Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja je mogoče dodeliti drugim funkcijam, kot je na primer Eye AF, širok, odziven obroč za ostrenje pa zagotavlja večje udobje in natančnost pri ročnem ostrenju. Na prah in vlago odporna zasnova ter druge izboljšave prispevajo k izjemni kakovosti in fotografski vsestranskosti.

Zanesljivo v zahtevnih razmerah - Zatesnjena zasnova, ki je odporna na prah in vlago,3 zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Več na strani proizvajalca